Duurzaam

Wij bakken de wereld een stukje mooier – Duurzaamheid zit in ons deeg

Duurzaamheid gaat niet alleen over The Meatless Monday Movement of zelfgeproduceerde zonne-energie. Duurzaamheid gaat in de essentie over niet zo klakkeloos omgaan met je grondstoffen. Om deze reden ontwikkelde Donny de trommelkoek. Met deze no-nonsense lijn zet hij de eerste stap richting een verpakkingsvrije koek: een hervulbare trommel gemaakt van duurzaam materiaal.

De trommelkoek brengt mensen bij elkaar. Want duurzaamheid zit ook in het bouwen van langdurige relaties. De meeste mensen die ons kennen, blijven de rest van hun leven in La Famiglia – Als ze tenminste geen paardenkop in hun bed willen vinden.

Eet, deel & geniet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *