Innovatie

Combineert het lekkere van koek en het goede van groente. Da’s pas andere koek!

 

Gezondheidstrends komen en gaan. Het ene jaar slurpt iedereen de hele dag door tarwegrasborrels, het andere jaar roepen alle superfoodgoeroes dat we elke week een zak vogelzaad leeg moeten eten. De ene hype na de andere wordt als zoete koek verkocht aan de consument. En dat is best wel verwarrend. En dat terwijl het antwoord volgens Donny eigenlijk zo makkelijk is: Het enige echte superfood waar geen enkele goeroe aan twijfelt is groente!

Donny is de eerste die het goede van groente combineert met het lekkere van koek. Met zijn magische bakkersvingers kneedt hij als eerste deze twee werelden bij elkaar en brengt daarmee het lekkere van koek en het goede van groente naar het koekschap. Hoe wij dat doen?

Eigenlijk best simpel: de wortels die we gebruiken worden gedroogd en fijngemalen tot een soort bloem. Dit voegen we toe aan het deeg en voila: de trommelkoek is geboren. In een trommel van 290 gram zitten de voedingswaarden van 60 gram wortels, da’s pas andere koek! Eet, deel & geniet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *